CLAS ANKARCRONA

INDEPENDENT VOXXLIFE ASSOCIATE

Välkommen!

Här kan du läsa om och göra beställningar av VoxxLifes neuroteknologiska produkter (längst ned på sidan). "Neuroteknologiska produkter" låter avancerat. Forskningen bakom, liksom människokroppen, är också komplex. Men dessa produkter är helt okomplicerade att använda och bidrar på ett enkelt sätt till bättre prestation och välmående. Det är så lätt som att byta strumpor och/eller sulor i skorna!


Må väl. Lev väl.

VoxxLife kombinerar modern teknologi med decenniers neuromuskulär forskning för att hjälpa dig att uppnå dina hälsomål, utan mediciner eller kroppsliga ingrepp.

Så här fungerar VoxxLife HPT

HPT är en förkortning av Human Performance Technology, dvs. teknologi för ökad mänsklig prestationsförmåga. Det utgörs av ett speciellt taktilt mönster som är invävt i våra produkter. Kontakt med det mönstret aktiverar hyperkänsliga neuroreceptorer på huden. De stimulerar hjärnan till bättre rörelsekontroll och balans, prestationsförmåga och smärtreglering. Kort sagt så hjälper det dig att både må och prestera bättre.

En signal genereras

När hyperkänsliga neuroreceptorer på dina fötter eller armar kommer i kontakt med VoxxLife HPT-mönstret reagerar de och skickar information till det centrala nervsystemet (CNS).

Som påverkar kroppen

Det centrala nervsystemet behandlar den informationen och aktiverar kommandon till det perifera nervsystemet, för bl.a. smärtreglering, motorisk kontroll och balans.

Upplev skillnaden

Effekten är omedelbar

och kan ge allt från smärtlindring till förbättrad balans, rörlighet, energinivå och återhämtning.


Vad VoxxLife HPT kan göra för dig

Bättre balans och rörlighet

Få den hållningsstabilitet som du behöver för bättre balans, större rörelseomfång och minskad risk för skador.

Mer energi

Upplev mer energi så du nu kan anta nya utmaningar - från en längre vandring till tuffare mål på gymmet.

Snabbare återhämtning
Träna med tryggheten att du kan pressa dig längre och återhämta dig snabbare - och fullt ut - efter varje träningspass.
Förbättrad smärtreglering

Liksom de 940 som framgångsrikt minskade sin smärta i foten i en oberoende studie av 1 000 deltagare, kan Voxx HPT hjälpa dig att klara av dina dagliga rutiner med ökad komfort.

Neurologisk hälsa

100% av deltagarna i en oberoende studie upplevde en ökning av den totala hjärnoptimeringen med hjälp av Voxx HPT-produkter. Den genomsnittliga ökningen var 36%.

Vill du veta mer om VoxxLife HPT och hur det fungerar så finns mer information här (på engelska).


Positiva långtidseffekter av VoxxLife HPT

En av VoxxLifes läkare, Dr. Mark DeBrincat, är hjärnspecialist. Utifrån sin kunskap om hjärnan förmodade han att VoxxLifes HPT-teknologi borde påverka hjärnan också över tid, alltså inte bara just för stunden när man använder den. Hjärnan är plastisk, dvs. föränderlig, och han ville studera eventuella förändringar på hjärnan efter kontinuerlig användning av VoxxLife HPT. Så han initierade en långtidsstudie. Här är en video där han redovisar resultaten av den studien.

Ytterligare VoxxLife videos finns här.


Produkter

Produkterna som visas på den här sidan är mitt standardsortiment. Jag har även vissa andra varianter och färger hemma. Fråga gärna. Dessutom kan jag beställa hem enligt dina önskemål. För det fullständiga sortimentet, se denna länk. Om du ser något där som du vill beställa så skicka mig ett meddelande i meddelanderutan längst ned på sidan. (Det går inte att beställa direkt från länken ovan om man bor i Sverige.)

Du får 30 dagars garanti och pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Fördelarna med VoxxLife HPT är många. De har omedelbar effekt, inga biverkningar och kan förbättra bl.a. kraft och styrka, balans och stabilitet, rörlighet och rörelsekontroll, uthållighet och återhämtning, reaktionstid samt smärtreglering.

Voxx Stasis Wellness Crew

Mycket sköna vardagsstrumpor med invävd HPT.


70% bomull, 25% polyester, 3% spandex, 2% nylon

Pris: 700 kr

Voxx Athletic Mini-Crew & Crew

Sportstrumpa med invävd HPT. Crew är högre och ger även stöd för hälsenan och har viss kompression för att hålla musklerna varma och aktiverade.

70% nylon, 27% polyester, 3% spandex

Pris: 700 kr

Tvättråd för alla VoxxLife-strumpor:

Tvättas vända ut-och-in

Temperatur 40 grader

Strumporna ska inte

 - torktumlas

 - kemtvättas

Voxx Classic Insole

Med invävd HPT.

Mycket bekväma sulor av dämpande material som som hjälper ben och fötter att hålla sig pigga hela dagen.

Pris: 900 kr

Voxx Bliss Enhanced Insole

Med invävd HPT och extra dämpning. Bra för dig som står upp hela dagen och för seniorer och andra med trötta fötter.

Pris: 900 kr

Strumpor eller sulor? Mitt svar är: både strumpor och sulor. Och att det beror på dina omständigheter och vanor. Men varför inte ett par sulor i dina vanligaste promenadskor plus tre par strumpor - ett par på fötterna, ett par i tvätten och ett par rena i byrålådan.

Den neurologiska effekten är densamma för både sulor och strumpor. Den blir inte större av att man använder både sulor och strumpor samtidigt.

Rekommendation 1

VoxxLifes HPT-produkter påverkar kroppen via hjärnstammen så snart man använder dem. Ju längre tid man använder produkterna, desto bättre effekt. Därför rekommenderar vi starkt att man använder dem i princip hela tiden, dygnet runt, särskilt under den första månaden. T.o.m. när du sover är det bra att ha strumporna på och många upplever bättre sömn då.

Var uppmärksam på förändringar i kroppen under den första månaden.

Rekommendationen om ständig användning innebär att du skaffar mer en bara ett par sulor eller strumpor. T.ex. 3 par strumpor och ett par sulor. 

Rekommendation 2

Det fina med VoxxLife HPT-produkter är att de börjar fungera genast och fortsätter så länge du använder dem. Vissa effekter är lättare att märka än andra.

Den effekt som är lättast att märka är förbättrad balans. Men om man inte har ett bra sätt att testa det så kanske man har svårt att jämföra balansen med/utan VoxxLife HPT. Därför rekommenderar jag att du gör några speciella balanstester med hjälp av en annan person. Det är för att du ska få alldeles klart för dig att det faktiskt "händer saker" i kroppen. När man upplevt det så är det lättare att förstå att det även händer andra saker som man kanske inte märker så tydligt.

Här är en video som visar hur man testar:

Ytterligare VoxxLife videos finns här.


Hur man beställer

Ange antal par av varje slag du vill ha.

För strumpor, ange

- typ: Wellness, Athletic Crew eller Athletic Mini-Crew

- färg - svart eller vit

- skostorlek 


För innersulor, ange

- typ: Classic eller Bliss.

- skostorlek


Efter att du fått bekräftelse att produkterna finns i lager betalas de med Swish eller genom insättning på bankkonto.

0 of 350

Clas Ankarcrona

Björnbo 20

181 46 Lidingö

>